Steamlabs.nl

Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics. STEAM-onderwijs is bedoeld om het creatief en wetenschappelijk denken te versterken. Ik geef advies en lever een bijdrage aan de (online) presentatie en zichtbaarheid van Steamlabs.

Aanpak en resultaten

Steamlabs is een jong, startend bedrijf dat zich richt op STEAM-activiteiten in het onderwijs, bij kinderopvangorganisaties en bibliotheken. Ze helpen bij de inrichting van de maakplaats en de aanschaf van materialen. Daarnaast geven ze begeleiding bij het STEAM leerproces en hebben ze leuke, inspirerende challenges geschreven waarmee kinderen aan de slag kunnen. Op verzoek verzorgt Steamlabs inspiratiesessies en trainingen voor diverse groepen stakeholders, zoals leerkrachten, begeleiders, directies, bestuurders en ouders.

Steamlabs barst van het creatief talent en timmert echt aan de weg. Daarbij is online zichtbaarheid en vindbaarheid van essentieel belang. Ik heb een advies geschreven om de zichtbaarheid en vindbaarheid op internet te vergroten. Wat zijn de doelstellingen van de website, op welke klantgroepen richt je je? Wie zijn je concurrenten en wat is in dat speelveld jouw toegevoegde waarde? Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden en is dat in de praktijk ook zo? Hoe maak je je website actueel en relevant? Welke sociale media gebruik je daarbij? Samen hebben we de website aangepast en zijn we communicatie via LinkedIn, Instagram en YouTube gestart.

Kijk voor meer informatie op https://steamlabs.nl/