Portfolio

Ik adviseer, ondersteun of begeleid waar mogelijk. Dat kan op tijdelijke basis zijn of voor een langere periode. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers.

Techniekpunt Gouda

Techniekpunt Gouda is onderdeel van Brede School Gouda. Als projectleider verbind ik onderwijs, gemeente en bedrijfsleven in Gouda met elkaar, met als doel kinderen te enthousiasmeren voor Wetenschap en Technologie. Het Techniekpunt organiseert onderschoolse en naschoolse activiteiten op het gebied van techniek, zorgt voor deskundigheidsbevordering voor leerkrachten, levert een inhoudelijke bijdrage aan de Techniekwerkplaats in de Chocoladefabriek en is een van de deelnemende partners in het project Sterk Techniek Onderwijs (STO Gouda).

Bibliotheek Rijn en Venen

Bibliotheek Rijn en Venen is een ambitieuze organisatie en volop in ontwikkeling. In die ambities en ontwikkeling ondersteun ik tijdelijk het team Marketing & Communicatie. Als Coördinator Projectcommunicatie ben ik verantwoordelijk voor de communicatie van een aantal nieuwe projecten. Daarnaast heb ik een bijdrage geleverd aan de vernieuwde WaaS website en het nieuwe beleidsplan 2022-2025. Als interim teamleider werk ik in 2021 met het team Communicatie aan een aantal teamdoelstellingen gericht op het verbeteren van werkprocessen.

Steamlabs.nl

Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics. STEAM-onderwijs is bedoeld om het creatief en wetenschappelijk denken te versterken. Ik gaf advies en leverde een bijdrage aan de (online) presentatie en zichtbaarheid van Steamlabs.

Scoor een Boek! 2020

Scoor een Boek! is een leesproject gericht op kinderen in groep 5 en 6 van het primair onderwijs. Bibliotheek Den Haag en Bibliotheek Zoetermeer hebben dit project gedaan samen met voetbalclub ADO Den Haag. Ik heb de projectleiding gedaan.

De Bibliotheek Schiedam

De Bibliotheek Schiedam wilde met hun website graag aansluiten op de WaaS, de digitale infrastructuur van de Koninklijke Bibliotheek. Ik heb dit project begeleid, de nieuwe website gemaakt en daarna ook een aantal andere verbetertrajecten opgepakt.